Актуални новини и предложения

Кандидатствай през Viber и спечели нов смартфон SAMSUNG

Няма нужда да четете хороскопа си, за да бъдете сигурни, че май месец ще бъде изпълнен с много емоции и изненади. Ние от Кеш Кредит също ще се погрижим за слънчевото настроение на един късметлия, на който ще подарим чисто нов смартфон SAMSUNG, за да може по всяко време да споделя незабравимите си пролетни преживявания с приятели.

 

От 1 до 14 май всеки, кандидатствал и усвоил кредит през Viber от продуктите ни Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.), или Кеш на ден (от 100 до 399 лв.), или пък възползвал се от услугата за рефининасиране на кредити, ще има уникалната възможност да спечели наградата от най-новата инициатива на Кеш Кредит. На 15 май ще изтеглим късметлията, който ще получи чисто нов Samsung Galaxy J3, за да смае всички със слънчевите си селфита.

 

Очакваме те! Влез във Viber още сега и кандидатствай за услугите ни кредит и рефинансиране, за да участваш в играта ни  с подарък елегантен смартфон Samsung Galaxy J3. Пролетта може да бъде още по-цветна с малко помощ от нас, нали?

 

Общите условия на играта, можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Коледна пара́ и iPhone в ръкаПромо

    От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

  • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш КредитПромо

    Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам