Актуални новини и предложения

Кандидатствай през Viber и спечели нов смартфон SAMSUNG

Няма нужда да четете хороскопа си, за да бъдете сигурни, че май месец ще бъде изпълнен с много емоции и изненади. Ние от Кеш Кредит също ще се погрижим за слънчевото настроение на един късметлия, на който ще подарим чисто нов смартфон SAMSUNG, за да може по всяко време да споделя незабравимите си пролетни преживявания с приятели.

 

От 1 до 14 май всеки, кандидатствал и усвоил кредит през Viber от продуктите ни Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.), или Кеш на ден (от 100 до 399 лв.), или пък възползвал се от услугата за рефининасиране на кредити, ще има уникалната възможност да спечели наградата от най-новата инициатива на Кеш Кредит. На 15 май ще изтеглим късметлията, който ще получи чисто нов Samsung Galaxy J3, за да смае всички със слънчевите си селфита.

 

Очакваме те! Влез във Viber още сега и кандидатствай за услугите ни кредит и рефинансиране, за да участваш в играта ни  с подарък елегантен смартфон Samsung Galaxy J3. Пролетта може да бъде още по-цветна с малко помощ от нас, нали?

 

Общите условия на играта, можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам