Актуални новини и предложения

Кандидатствай през Viber и спечели нов смартфон SAMSUNG

Няма нужда да четете хороскопа си, за да бъдете сигурни, че май месец ще бъде изпълнен с много емоции и изненади. Ние от Кеш Кредит също ще се погрижим за слънчевото настроение на един късметлия, на който ще подарим чисто нов смартфон SAMSUNG, за да може по всяко време да споделя незабравимите си пролетни преживявания с приятели.

 

От 1 до 14 май всеки, кандидатствал и усвоил кредит през Viber от продуктите ни Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.), или Кеш на ден (от 100 до 399 лв.), или пък възползвал се от услугата за рефининасиране на кредити, ще има уникалната възможност да спечели наградата от най-новата инициатива на Кеш Кредит. На 15 май ще изтеглим късметлията, който ще получи чисто нов Samsung Galaxy J3, за да смае всички със слънчевите си селфита.

 

Очакваме те! Влез във Viber още сега и кандидатствай за услугите ни кредит и рефинансиране, за да участваш в играта ни  с подарък елегантен смартфон Samsung Galaxy J3. Пролетта може да бъде още по-цветна с малко помощ от нас, нали?

 

Общите условия на играта, можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Рожденикът черпиПромо

    Време е да отпразнуваме 8-мия си рожден ден и както традицията повелява, рожденикът черпи!

  • Кеш Кредит организира благотворителен турнир

    Кеш Кредит организира турнир по детски футбол в Стара Загора, като само за ден екипът ни успя да събере над 2900 лв. Всички средства ще бъдат дарени на 10-годишния Денислав Койчев, който страда от детска церебрална парализа.

  • Кеш Кредит помъдрява, iPhone подарява!Промо

    Както знаете, Кеш Кредит винаги държи на думата си и затова продължава да раздава подаръци, както обеща още в началото на годината. Освен това, през февруари месец ставаме на 8 години, така че имаме още един повод да зарадваме любимите ни клиенти.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам