Актуални новини и предложения

Казан за ракия или уикенд в шато, ти избираш, Кеш Кредит подарява!

Свети Валентин наближава, а все още не знаеш къде да заведеш половинката си? Или пък се чудиш как да полееш Трифон Зарезан, така че безпаметната нощ да се помни дълго от всички твои приятели и съседи? И в двете ситуации Кеш Кредит ти се притичва на помощ, защото чудесата стават реалност само в дългоочаквания месец на любовта и виното благодарение на специалната ни кампания „Месец на любовта с Кеш Кредит“!

 

Регистрирай се онлайн на сайта ни http://www.cashcredit.bg ексклузивно в периода между 12 и 28 февруари със своето име, телефон и имейл за връзка и избери мечтания подарък, който да те стопли – СПА ваканция за двама в Старосел или казан за варене на ракия. Да, правилно сте разбрали – магическата томбола на Кеш Кредит ще зарадва двама късметлии. Единият ще се посвети на любов и рози в шато, а другият ще се отдаде на любовта към най-българската напитка – ракията!

 

В романтичната до опиянение кампания „Месец на любовта с Кеш Кредит“ може да се включи всеки. Не изпускай и ти шанса си, а побързай да се регистрираш за участие и да ни споделиш за любов или омайна забрава мечтаеш. Защото само през февруари Кеш Кредит ще бъде Купидон и Светецът на лозята в едно!

Условията на играта, може да видите тук 


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам