КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!

1 ЮЛИ 2019

Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

От 1 юли размерът на кредита, който можеш да усвоиш чрез Кеш на Ден, вече не е 399 лв., а цели 600! И това не е всичко. През първите 30 дни след получаването на сумата, Кеш Кредит предлага 0% лихва за нови клиенти, кандидатствали онлайн на сайта ни, Facebook или Viber – услуга, която няма аналог на българския пазар!

Сред останалите уникални предимства на Кеш на Ден са светкавичното одобрение до 6 минути, както и усвояване и погасяване на желаната сума без каквито и да било допълнителни такси. Освен това, ако кандидатстваш още СЕГА, плащаш само за времето, през което използваш парите, като не е необходимо да посочваш конкретен период, защото можеш да погасиш кредита си във всеки един момент до 30 дни.

Изненадите не спират дотук – в случай, че нямаш възможност да върнеш цялата сума, усвоена чрез Кеш на Ден, в рамките на 30 дни, можеш да се логнеш в сайта ни, за да удължиш периода! Единственото, което трябва да направиш, е да влезеш в секция „Моят Кеш“.

Не се колебай, а се довери на експертните ни услуги още СЕГА!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.