Актуални новини и предложения

КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!

Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

 

От 1 юли размерът на кредита, който можеш да усвоиш чрез Кеш на Ден, вече не е 399 лв., а цели 600! И това не е всичко. През първите 30 дни след получаването на сумата, Кеш Кредит предлага 0% лихва за нови клиенти, кандидатствали онлайн на сайта ни, Facebook или Viber – услуга, която няма аналог на българския пазар!

 

Сред останалите уникални предимства на Кеш на Ден са светкавичното одобрение до 6 минути, както и усвояване и погасяване на желаната сума без каквито и да било допълнителни такси. Освен това, ако кандидатстваш още СЕГА, плащаш само за времето, през което използваш парите, като не е необходимо да посочваш конкретен период, защото можеш да погасиш кредита си във всеки един момент до 30 дни.

 

Изненадите не спират дотук – в случай, че нямаш възможност да върнеш цялата сума, усвоена чрез Кеш на Ден, в рамките на 30 дни, можеш да се логнеш в сайта ни, за да удължиш периода! Единственото, което трябва да направиш, е да влезеш в секция „Моят Кеш“.

 

Не се колебай, а се довери на експертните ни услуги още СЕГА!

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН


Новини
Още
  • Първи звънец като по учебникПромо

    Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам