Актуални новини и предложения

КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!

Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

 

От 1 юли размерът на кредита, който можеш да усвоиш чрез Кеш на Ден, вече не е 399 лв., а цели 600! И това не е всичко. През първите 30 дни след получаването на сумата, Кеш Кредит предлага 0% лихва за нови клиенти, кандидатствали онлайн на сайта ни, Facebook или Viber – услуга, която няма аналог на българския пазар!

 

Сред останалите уникални предимства на Кеш на Ден са светкавичното одобрение до 6 минути, както и усвояване и погасяване на желаната сума без каквито и да било допълнителни такси. Освен това, ако кандидатстваш още СЕГА, плащаш само за времето, през което използваш парите, като не е необходимо да посочваш конкретен период, защото можеш да погасиш кредита си във всеки един момент до 30 дни.

 

Изненадите не спират дотук – в случай, че нямаш възможност да върнеш цялата сума, усвоена чрез Кеш на Ден, в рамките на 30 дни, можеш да се логнеш в сайта ни, за да удължиш периода! Единственото, което трябва да направиш, е да влезеш в секция „Моят Кеш“.

 

Не се колебай, а се довери на експертните ни услуги още СЕГА!

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам