Новини

Кеш Клуб – любимото място на всеки клиент на Кеш Кредит!

Кеш Клуб – любимото място на всеки клиент на Кеш Кредит!

За да станеш част от лоялната програма на Кеш Кредит, е нужно единствено да усвоиш кредит – без значение дали ще вземеш КЕШ КРЕДИТ от 200 до 2000 лв., или кредит до заплата КЕШ НА ДЕН от 50 до 399 лв. С всяка редовно платена вноска по кредита си печелиш точки. Щом натрупаш достатъчно, можеш да си избереш подарък от многобройните предложения в нашия каталог. Няма ограничение в броя подаръци, които можеш да вземеш, стига да имаш точките за тях.

Всеки пък, когато получиш точки, ще ти изпращаме SMS. Провери всички точки, които имаш до момента, в офис на Кеш Кредит или на безплатен телефон 0800 200 88.

Подаръците те очакват!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам