Новини

Кеш Клуб – любимото място на всеки клиент на Кеш Кредит!

Кеш Клуб – любимото място на всеки клиент на Кеш Кредит!

За да станеш част от лоялната програма на Кеш Кредит, е нужно единствено да усвоиш кредит – без значение дали ще вземеш КЕШ КРЕДИТ от 200 до 2000 лв., или кредит до заплата КЕШ НА ДЕН от 50 до 399 лв. С всяка редовно платена вноска по кредита си печелиш точки. Щом натрупаш достатъчно, можеш да си избереш подарък от многобройните предложения в нашия каталог. Няма ограничение в броя подаръци, които можеш да вземеш, стига да имаш точките за тях.

Всеки пък, когато получиш точки, ще ти изпращаме SMS. Провери всички точки, които имаш до момента, в офис на Кеш Кредит или на безплатен телефон 0800 200 88.

Подаръците те очакват!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам