Новини

Кеш Кредит даде първия в света кредит през Viber

Кеш Кредит даде първия в света кредит през Viber

Кеш Кредит стана първата компания в света, отпуснала кредит през Viber. За да постигне още по-добро обслужване и светкавичен отговор на твоите потребности, Кеш Кредит си партнира с Viber и разработи революционен канал за обслужване. Комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя информация за най-близкия офис на Кеш Кредит, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува с теб по любопитни и актуални теми.

Viber е сред най-популярните и бързо развиващи се средства за комуникация в целия свят. Приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя чрез криптираните си чат услуги. 

Комуникацията чрез чат бот, която сътрудничеството на Кеш Кредит с Viber предлага, е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони.

Кандидатстването за кредит е много просто – чрез насочващи въпроси чат ботът те идентифицира и изпраща твоята заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата ти сметка.

Опитай още сега, като последваш линка – https://chats.viber.com/cashcredit  

Новини
Още
  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

  • Пълна чанта за първия учебен денПромо

    Силен старт на учебната година с Кеш Кредит. Регистрирай се за нашата томбола и може да спечелиш раница с тетрадки или да си един от 100-те късметлии, които ще завъртят 100 спинъра за 15-ти септември!

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам