Кеш Кредит дарява средства за спортна екипировка за деца с увреждания

13 АПРИЛ 2018

Днес всички от Кеш Кредит обединихме сили на ежегодния ни Пролетен благотворителен базар, за да подпомогнем кауза, избрана от нашите последователи във Facebook по-рано през седмицата. Всички от екипа подготвиха ръчно направени изненади, с които се включиха в дългосрочната инициатива на компанията в подкрепа на обществено значими каузи. Благодарение на усилията на нашите служители, всички събрани средства от базара ще бъдат дарени на сдружение ParaKids за закупуването на специализирана екипировка за спорт за деца с увреждания.

За да покажат колко важно е добротворчеството в ежедневието ни, талантите на Кеш Кредит доказаха своите умения и творчески заложби чрез многообразието от ръчно изработени изненади, които представиха на своите колеги. Сред креативните предложения се отличаваха домашно приготвени храни и напитки, хендмейд сувенири и тематични пролетни украшения. Вдъхновени от общата идея, че трябва да помагаме не хората и то не само по празници, нашите служители с радост избираха предметите и лакомствата, които да закупят в подкрепа на сдружение ParaKids.

Пролетният базар се организира изцяло от служителите на Кеш Кредит и е една от  дългосрочните инициативи на компанията, посветени на осигуряване на работна среда, която да стимулира не само творческия процес и професионалното развитие, но и  личностното израстване. Средствата, събрани на миналогодишното издание на базара, бяха дарени на деца и младежи от дневен център „Слънчице“ в с. Горски Сеновец , а през 2016 г. – на Фондация „Подарете книга“.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.