Новини

Кеш Кредит е най-иновативната компания в Африка

Кеш Кредит спечели Mondato Summit Africa Awards 2016 в ожесточена надпревара. В конкуренция с над 30 водещи компании от цял свят компанията се наложи като най-иновативната в Африка. Кеш Кредит бе отличена с престижната награда заради иновациите, които представя на пазара си в Африка в периода 2015 – 2016 г.

В оспорвания финал българската компания се състезава с BlackBerry Messenger и новата им платформа за мобилни плащания. Кеш Кредит спечели призовото място с иновативния си модел за оценка на кредитния риск, технологията за идентификация, използваща невронни мрежи, и силното си международно присъствие.

Кеш Кредит се развива с бързи темпове чрез партньорства с водещи световни мобилни оператори и телекомуникационни компании, сред които Smart Communications, Max Telecom, Vodafone, Mobiltel, Indosat, Singtel и др. Компанията работи успешно в Европа, Африка и Близкия изток и планира стъпването си на нови пазари.

Mondato Summit Africa Awards се организират от Mondato – консултантска компания, специализирана във финансови технологии. Наградите отличават най-изключителните постижения и висока иновативност на водещи компании в сферата на мобилните технологии и бизнес. Тази година церемонията се проведе в Йоханесбург, Република Южна Африка.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам