Новини

Кеш Кредит е най-иновативната компания в Африка

Кеш Кредит спечели Mondato Summit Africa Awards 2016 в ожесточена надпревара. В конкуренция с над 30 водещи компании от цял свят компанията се наложи като най-иновативната в Африка. Кеш Кредит бе отличена с престижната награда заради иновациите, които представя на пазара си в Африка в периода 2015 – 2016 г.

В оспорвания финал българската компания се състезава с BlackBerry Messenger и новата им платформа за мобилни плащания. Кеш Кредит спечели призовото място с иновативния си модел за оценка на кредитния риск, технологията за идентификация, използваща невронни мрежи, и силното си международно присъствие.

Кеш Кредит се развива с бързи темпове чрез партньорства с водещи световни мобилни оператори и телекомуникационни компании, сред които Smart Communications, Max Telecom, Vodafone, Mobiltel, Indosat, Singtel и др. Компанията работи успешно в Европа, Африка и Близкия изток и планира стъпването си на нови пазари.

Mondato Summit Africa Awards се организират от Mondato – консултантска компания, специализирана във финансови технологии. Наградите отличават най-изключителните постижения и висока иновативност на водещи компании в сферата на мобилните технологии и бизнес. Тази година церемонията се проведе в Йоханесбург, Република Южна Африка.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам