Актуални новини и предложения

Кеш Кредит е основен спонсор на AUBG FinTech Expo в Благоевград

Имаме удоволствието да ви съобщим, че се включихме в  AUBG FinTech Expo, което се провежда днес в Благоевград, като основен спонсор на събитието заедно с Easy Pay.

 

Кеш Кредит участва на изложението с щанд и с експертен лектор. Любомир Танкишев, Ръководител „Бизнес развитие“ в Кеш Кредит, представи топ лекция на тема „Achieving business impact with innovative data analytics“, с която запозна студентите в сферата на нашия бизнес с редица интересни и полезни факти.

 

AUBG FinTech Expo се организира съвместно със студентски клуб Investment Management Club и Fintech Expo. В рамките на това партньорство, компаниите-членове на Българската финтек асоциация имаха уникалната възможност да представят дейността си пред студентите от Американския университет в Благоевград.

 

Надяваме да сме били полезни на всички млади и талантливи хора, с които успяхме да се срещнем, както и да сме ги насърчили в преследването на мечтата им за успешна кариера във финансовата индустрия.


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам