Актуални новини и предложения

Кеш Кредит е основен спонсор на AUBG FinTech Expo в Благоевград

Имаме удоволствието да ви съобщим, че се включихме в  AUBG FinTech Expo, което се провежда днес в Благоевград, като основен спонсор на събитието заедно с Easy Pay.

 

Кеш Кредит участва на изложението с щанд и с експертен лектор. Любомир Танкишев, Ръководител „Бизнес развитие“ в Кеш Кредит, представи топ лекция на тема „Achieving business impact with innovative data analytics“, с която запозна студентите в сферата на нашия бизнес с редица интересни и полезни факти.

 

AUBG FinTech Expo се организира съвместно със студентски клуб Investment Management Club и Fintech Expo. В рамките на това партньорство, компаниите-членове на Българската финтек асоциация имаха уникалната възможност да представят дейността си пред студентите от Американския университет в Благоевград.

 

Надяваме да сме били полезни на всички млади и талантливи хора, с които успяхме да се срещнем, както и да сме ги насърчили в преследването на мечтата им за успешна кариера във финансовата индустрия.


Новини
Още
  • Топла зима с Кеш КредитПромо

    Зимата дойде, а с нея и студеното време, но не се тревожи, Кеш Кредит са винаги готови да помогнат! С началото на новата година идват и новите възможности за страхотни награди!

  • НОВА КОЛА и ОЩЕ коледни чудеса с Кеш Кредит

    Зимата чука на вратата, подготви се ти бързо да спечелиш колата! Тази година Кеш Кредит ти предлага възможност да грабнеш ГОЛЯМА награда – чисто НОВА КОЛА за празниците.

  • Първи звънец като по учебник

    Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам