Кеш Кредит е отличен като финалист за най-добър HR проект за малко/средно предприятие 

8 МАРТ 2022

И ние, като всички вас, обичаме да получаваме награди. Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) връчи на Кеш Кредит сертификат за финалист в годишните HR награди за 2021 г. в категорията “Най-добър HR проект за малко/средно предприятие.

Престижният конкурс цели да отличи най-иновативните и успешни HR практики в страната. Той поощрява създаването на нови, уникални и ефективни проекти, като дава повече гласност на компаниите, които развиват и надграждат нивото на HR индустрията.

Финансовият сектор в който оперира Кеш Кредит постоянно и динамично се развива, което неминуемо води със себе си огромни потоци от нова информация. За да оправдаем статута си на „компания с най-добро обслужване в сектора“ държим всеки от служителите ни да може умело да оперира с най- актуалните трендове във финансовия свят, а наем, че развиването на дълготрайна памет понякога е трудна задача. Водени от това изградихме вътрешната си виртуална игра „Империум“. Тя е пример за това как полезното и приятното могат да вървят ръка за ръка резултатите до момента сами говорят за успеха на проекта:

  • 82% от анкетираните служителите смятат, че играта им помага в ежедневието да придобиват нови знания и умения;
  • наблюдава се 6% повишаване на компетентността на екипа;
  • 92% от служителите на компанията се включват активно в играта, въпреки че не е със задължителен характер;
  • 92% от хората споделят позитивна обратна връзка като подчертават ползите ѝ върху екипността, компетентността, мотивацията и концентрацията.

Сега всички в Кеш Кредит поддържаме знанията си „живи“, докато се забавляваме.

Ако и ти искаш да станеш част от компания, която разработва интересни обучителни програма и инвестира в служителите си, изпрати CV-то си сега на careers@cashcredit.bg.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.