Кеш Кредит е сред най-добрите работодатели в България

20 ЮНИ 2022

Имаме с какво да се похвалим!

Излязоха официалните резултати от ежегодния индекс за най-добрите работодателски марки у нас и стана ясно, че Кеш Кредит е на почетното 13-то място. Традиционният ежегоден индекс на Career Show цели да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряването на работната атмосфера и условията на труд. Индексът събира резултатите на работодателите на база отличията им в различни бизнес награди през последните 3 години: Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100 Най-големи компании.

Ние сме натрупали много постижения за това време и се гордеем с тях. Може да се запознаете с тях тук.

Устремени сме да постигаме все по-добри резултати всяка година. При нас хората са отговорни и позитивни, със свежи идеи и заредени  ентусиазъм. Имат желанието да разгръщат потенциала си, като не спират да се усъвършенстват, за да предлагат най-доброто от себе си.

Индустрията се развива и ние се развиваме с нея всеки ден! Признание за това е фактът, че на тазгодишното издание на класацията на Career Show, сред първите 20 участника между които  Кеш Кредит е единствената компания от финтех асоциацията и финансовата сфера.

Ако и ти искаш да станеш част от екипа на иновативна компания с технологични услуги, която поставя хората на първо място и предлага супер кариерни възможности, посети https://cashcredit.bg/karieri и кандидатствай за някоя от обявените ни свободни позиции.

 

 

 

 

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.