Новини

Кеш Кредит е сред най-иновативните компании в България

Кеш Кредит спечели поредна награда за иновативност. Вчера компанията зае второ място в категорията „Най-иновативна компания“ на годишните награди на водещата бизнес медия b2b Мedia.

Кеш Кредит бе отличена с престижната награда заради технологичната революция, която осъществява на българския и африканския пазар на микрокредити. Финансовата небанкова институция впечатли експертното жури с модела си на кредитиране, който е без аналог на пазара, изцяло новите технологични решения за кредитна оценка, удобните канали за кандидатстване и получаване на финансова помощ 24 часа 7 дни в седмицата и иновативния продукт за усвояване на средства от разстояние – Кеш Картата.

В момента моделът за кредитиране на Кеш Кредит се използва от водещи компании в два от най-ключовите световни пазари – Южна Африка и Филипините.

Наскоро иновациите на Кеш Кредит бяха оценени и на международния пазар. През април компанията бе избрана за най-иновативна компания в Африка на наградите Mondato Summit Africa Awards 2016, отличаващи най-високите постижения на топ компании в сферата на мобилните технологии и бизнес на континента.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам