Актуални новини и предложения

Кеш Кредит е сред най-иновативните компании в България

Кеш Кредит спечели поредна награда за иновативност. Вчера компанията зае второ място в категорията „Най-иновативна компания“ на годишните награди на водещата бизнес медия b2b Мedia.

Кеш Кредит бе отличена с престижната награда заради технологичната революция, която осъществява на българския и африканския пазар на микрокредити. Финансовата небанкова институция впечатли експертното жури с модела си на кредитиране, който е без аналог на пазара, изцяло новите технологични решения за кредитна оценка, удобните канали за кандидатстване и получаване на финансова помощ 24 часа 7 дни в седмицата и иновативния продукт за усвояване на средства от разстояние – Кеш Картата.

В момента моделът за кредитиране на Кеш Кредит се използва от водещи компании в два от най-ключовите световни пазари – Южна Африка и Филипините.

Наскоро иновациите на Кеш Кредит бяха оценени и на международния пазар. През април компанията бе избрана за най-иновативна компания в Африка на наградите Mondato Summit Africa Awards 2016, отличаващи най-високите постижения на топ компании в сферата на мобилните технологии и бизнес на континента.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам