Актуални новини и предложения

Кеш Кредит е твоят отбор. Играй и спечели!

Футболните емоции са на път да ни завладеят това лято! В центъра на вниманието този път ще бъде Франция, а Евро 2016 със сигурност е най-очакваното събитие от футболните фенове тази година.

Гаранция за още положителни емоции е и новата промоция на Кеш Кредит. В тон с Евро 2016 и за да направи първенството още по-запомнящо се, Кеш Кредит е подготвил специални награди за клиентите си.

От 1 юни до 17 юли Кеш Кредит ще раздаде 637 награди! Всяка седмица те очакват по 1 таблет, 10 тениски, 50 топки и 30 чаши! Наградите си заслужават, а участието в томболата става след като усвоиш кредит от Кеш Кредит.

Отиди в офис на Кеш Кредит или заяви кредит до 2000 лв. онлайн. Ще получиш одобрение в рамките на 6 минути и ще вземеш пълната сума, без да плащаш каквито и да е такси. Ако пък се нуждаеш от бързи пари до заплата, възползвай се от новото предложение – КЕШ НА ДЕН. С КЕШ НА ДЕН може да получиш от 50 до 399 лв. за не повече от 6 минути. Кредитът може да бъде погасен във всеки един момент до 30 дни, а ти ще платиш само за времето, през което ползваш парите, защото кредитът е с фиксирано оскъпяване на ден.

С КЕШ НА ДЕН можеш не само да реагираш светкавично и да се погрижиш за моментните си финансови разходи, а да вземеш и една от над 630 супер награди.

Това лято Евро 2016 идва със страхотни емоции и неочаквани изненади. Играй с Кеш Кредит, стани победител и грабни награда.

Повече информация за промоцията може да получиш на безплатния телефон 0800 200 88 или от консултантите във всички офиси на Кеш Кредит.

Условия на кампанията: Кампанията продължава от 1 юни до 17 юли 2016 г. Всяка седмица се изтеглят по 91 печеливши, усвоили кредит в рамките на предходната седмица. Седмичните награди са 1 таблет, 10 тениски, 30 чаши и 50 футболни топки. Печелившите ще бъдат известени с телефонно обаждане. Пълните условия може да намерите тук.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам