Новини

Кеш Кредит на Money20/20

Кеш Кредит взе участие в най-голямото в света събитие за иновации в сферата на плащанията и финансовите услуги – Money20/20. В продължение на четири дни – от 23 октомври до 26 октомври 2016 г., на престижния международен форум в Лас Вегас бяха представени тенденциите и развитието в търговията, мобилните, ритейл и маркетинговите услуги, дейта решения и технологии. Пред повече от 10 000 посетители от над 3000 компании от 75 държави, Кеш Кредит представи своите постижения, сред които са:
собствена високо развита система за поведенчески анализ;
ефективни партньорства за предоставяне на финансови услуги за мобилни оператори, платежни платформи, електронна търговия;
разширяване на обсега на кредитиране на пазари в Африка, Югоизточна Азия и Източна Европа;
налагане като доверен Fintech партньор на MTN, Smart, Pay Maya, Amdocs, TNT и ECPAY.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам