Новини

Кеш Кредит на Money20/20

Кеш Кредит взе участие в най-голямото в света събитие за иновации в сферата на плащанията и финансовите услуги – Money20/20. В продължение на четири дни – от 23 октомври до 26 октомври 2016 г., на престижния международен форум в Лас Вегас бяха представени тенденциите и развитието в търговията, мобилните, ритейл и маркетинговите услуги, дейта решения и технологии. Пред повече от 10 000 посетители от над 3000 компании от 75 държави, Кеш Кредит представи своите постижения, сред които са:
собствена високо развита система за поведенчески анализ;
ефективни партньорства за предоставяне на финансови услуги за мобилни оператори, платежни платформи, електронна търговия;
разширяване на обсега на кредитиране на пазари в Африка, Югоизточна Азия и Източна Европа;
налагане като доверен Fintech партньор на MTN, Smart, Pay Maya, Amdocs, TNT и ECPAY.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам