Новини

Кеш Кредит награди служители на Handy Раднево

Кеш Кредит възнагради с електрически скутери с ретро визия двама служители на верига магазини Handy за усилията, положени в осъществяването на най-много продажби на бърз кредит от Кеш Кредит.
Точно преди уикенда, в петък на 26.06.2015 г. Кристина Йовкова Манолова – управител, и Инна Кънчева Бакоева – продавач-консултант в Handy, гр. Раднево бяха приятно изненадани от Кеш Кредит.
Двете дами са дългогодишни служители и споделиха с колко голямо желание и хъс за постигане на целите работят. За тях продажбите на бързи кредити от Кеш Кредит в Handy са всекидневно предизвикателство, което приемат с усмивка.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам