Новини

Кеш Кредит награди служители на Handy Раднево

Кеш Кредит възнагради с електрически скутери с ретро визия двама служители на верига магазини Handy за усилията, положени в осъществяването на най-много продажби на бърз кредит от Кеш Кредит.
Точно преди уикенда, в петък на 26.06.2015 г. Кристина Йовкова Манолова – управител, и Инна Кънчева Бакоева – продавач-консултант в Handy, гр. Раднево бяха приятно изненадани от Кеш Кредит.
Двете дами са дългогодишни служители и споделиха с колко голямо желание и хъс за постигане на целите работят. За тях продажбите на бързи кредити от Кеш Кредит в Handy са всекидневно предизвикателство, което приемат с усмивка.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам