Актуални новини и предложения

Кеш Кредит организира „Дни на здравословното хранене“ за екипа си

За нас, от Кеш Кредит, грижата и специалното внимание към служителите ни винаги са били на първо място. Тъй като здравословният начин на живот и правилните хранителни навици са от огромно значение за личната и професионална удовлетвореност, продължаваме да  работим активно за благоденствието на екипа си с кампанията „Грижа за теб“.

 

Като част от инициативата за подобряване на здравето на колегите ни, тази седмица организирахме „Дни на здравословното хранене“. В рамките на три дни предоставихме възможност на всички служители на Кеш Кредит да си направят профилактичен преглед при зъболекар, както и да опитат полезни хранителни изкушения като билков мед от пчелна пита, разнообразни плодови комбинации, сурови био десертчета и вкусно грийн кафе. Също така, всички от екипа ни получиха полезни подаръци, с които да поддържат тонуса си и да обогатят здравната си култура. Сред изненадите, които подготвихме, са книжка със здравословни съвети и брошура, включваща информация за вредните Е-та, които колегите да избягват.

 

Кампанията „Грижа за теб“ е част от дългосрочната програма на Кеш Кредит за подобряване на здравето на служителите ни. Чрез серията ни от инициативи за насърчаване на пълноценния начин на живот в компанията, се стремим да стимулираме екипа си да се включи в повече превантивни здравни дейности, полезни физически активности и уелнес програми.

 

„Дни на здравословното хранене“ е поредното доказателство, че за Кеш Кредит удобството и комфорта на служителите винаги е на първо място. Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам