Актуални новини и предложения

Кеш Кредит организира „Дни на здравословното хранене“ за екипа си

За нас, от Кеш Кредит, грижата и специалното внимание към служителите ни винаги са били на първо място. Тъй като здравословният начин на живот и правилните хранителни навици са от огромно значение за личната и професионална удовлетвореност, продължаваме да  работим активно за благоденствието на екипа си с кампанията „Грижа за теб“.

 

Като част от инициативата за подобряване на здравето на колегите ни, тази седмица организирахме „Дни на здравословното хранене“. В рамките на три дни предоставихме възможност на всички служители на Кеш Кредит да си направят профилактичен преглед при зъболекар, както и да опитат полезни хранителни изкушения като билков мед от пчелна пита, разнообразни плодови комбинации, сурови био десертчета “Leya“ и вкусно грийн кафе. Също така, всички от екипа ни получиха полезни подаръци, с които да поддържат тонуса си и да обогатят здравната си култура. Сред изненадите, които подготвихме, са книжка със здравословни съвети и брошура, включваща информация за вредните Е-та, които колегите да избягват.

 

Кампанията „Грижа за теб“ е част от дългосрочната програма на Кеш Кредит за подобряване на здравето на служителите ни. Чрез серията ни от инициативи за насърчаване на пълноценния начин на живот в компанията, се стремим да стимулираме екипа си да се включи в повече превантивни здравни дейности, полезни физически активности и уелнес програми.

 

„Дни на здравословното хранене“ е поредното доказателство, че за Кеш Кредит удобството и комфорта на служителите винаги е на първо място. Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам