Кеш Кредит организира „Дни на здравословното хранене“ за екипа си

26 ЮЛИ 2019

За нас, от Кеш Кредит, грижата и специалното внимание към служителите ни винаги са били на първо място. Тъй като здравословният начин на живот и правилните хранителни навици са от огромно значение за личната и професионална удовлетвореност, продължаваме да  работим активно за благоденствието на екипа си с кампанията „Грижа за теб“.

Като част от инициативата за подобряване на здравето на колегите ни, тази седмица организирахме „Дни на здравословното хранене“. В рамките на три дни предоставихме възможност на всички служители на Кеш Кредит да си направят профилактичен преглед при зъболекар, както и да опитат полезни хранителни изкушения като билков мед от пчелна пита, разнообразни плодови комбинации, сурови био десертчета и вкусно грийн кафе. Също така, всички от екипа ни получиха полезни подаръци, с които да поддържат тонуса си и да обогатят здравната си култура. Сред изненадите, които подготвихме, са книжка със здравословни съвети и брошура, включваща информация за вредните Е-та, които колегите да избягват.

Кампанията „Грижа за теб“ е част от дългосрочната програма на Кеш Кредит за подобряване на здравето на служителите ни. Чрез серията ни от инициативи за насърчаване на пълноценния начин на живот в компанията, се стремим да стимулираме екипа си да се включи в повече превантивни здравни дейности, полезни физически активности и уелнес програми.

„Дни на здравословното хранене“ е поредното доказателство, че за Кеш Кредит удобството и комфорта на служителите винаги е на първо място. Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?