Актуални новини и предложения

Кеш Кредит организира „Дни на здравословното хранене“ за екипа си

За нас, от Кеш Кредит, грижата и специалното внимание към служителите ни винаги са били на първо място. Тъй като здравословният начин на живот и правилните хранителни навици са от огромно значение за личната и професионална удовлетвореност, продължаваме да  работим активно за благоденствието на екипа си с кампанията „Грижа за теб“.

 

Като част от инициативата за подобряване на здравето на колегите ни, тази седмица организирахме „Дни на здравословното хранене“. В рамките на три дни предоставихме възможност на всички служители на Кеш Кредит да си направят профилактичен преглед при зъболекар, както и да опитат полезни хранителни изкушения като билков мед от пчелна пита, разнообразни плодови комбинации, сурови био десертчета “Leya“ и вкусно грийн кафе. Също така, всички от екипа ни получиха полезни подаръци, с които да поддържат тонуса си и да обогатят здравната си култура. Сред изненадите, които подготвихме, са книжка със здравословни съвети и брошура, включваща информация за вредните Е-та, които колегите да избягват.

 

Кампанията „Грижа за теб“ е част от дългосрочната програма на Кеш Кредит за подобряване на здравето на служителите ни. Чрез серията ни от инициативи за насърчаване на пълноценния начин на живот в компанията, се стремим да стимулираме екипа си да се включи в повече превантивни здравни дейности, полезни физически активности и уелнес програми.

 

„Дни на здравословното хранене“ е поредното доказателство, че за Кеш Кредит удобството и комфорта на служителите винаги е на първо място. Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам