Актуални новини и предложения
Кеш Кредит подарява Kindle с българска книга за 24 май

Кеш Кредит подарява Kindle с българска книга за 24 май

Традициите са си традиции, но ние живеем в 21 век, а „традиционен“ отдавна не означава „остарял“ и Кеш Кредит ще ти докаже това! В навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост, ние подаряваме на трима от нашите приятели по един Kindle с електронна книга на български автор.

Устройството е цяла библиотека, която носиш в джоба си. Съхранява над 3000 любими книги, събрани в „рамка“, по-лека от една единствена хартиена книга, по-удобно е от нея, защото можеш да го държиш и разлистваш само с една ръка. Има опция за свързване с Wi-Fi и така ще можеш да сваляш свободно или да си купуваш онлайн книгите и последните броеве на вестници и списания, които харесваш.

Kindle от Кеш Кредит e идеалното развлечение за твоята почивка! Това лято ЧЕТИ! 
Новото ти устройство прави възможно четенето по всяко време на деня и нощта. На тъмно екранът му е осветен – точно колкото ти е необходимо, за да дочетеш любимата си история посред нощ. Батерията му може да издържи до няколко седмици, а и има възможност да зареждаш устройството и през USB кабел, докато е свързано с компютър.

Регистрирай се от 18 май до 30 май само с един клик на „ИСКАМ KINDLE“. Кампания за всеки четящ и модерен човек! 

Инициативата е част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит под надслов „Само да е българско!“. 

Кампанията не е обвързана с кандидатстване и усвояване на кредит и ще бъде проведена съгласно определените в настоящите УСЛОВИЯ правила и дати.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам