Новини

Кеш Кредит подкрепи Green Rock Fest Ruse 2016

На 9 септември площад „Свобода“ в Русе бе разтърсен от рок събитието на сезона. Хедлайнерите на Осмото издание на Green Rock Fest Ruse 2016 – легендарните Б.Т.Р. и екс вокалистът на Judas Priest Тим Рипър Оуенс, излязоха на сцената и подкрепиха младежките рок групи.

Кеш Кредит е спонсор на Green Rock Fest Ruse 2016 – фестивалът, чиято идея е да даде шанс на групи в началото на кариерата им да покажат своята музика, да свирят на една сцена със световноизвестни звезди и да намерят приятели.

Сцената в град Русе се превърна в столица на рок музиката. Феновете на твърдата музика чуха на живо вечните хитове на неповторимите Judas Priest и Рони Джеймс Дио, както и най-новото от Б.Т.Р. На сцената излязоха и хеви метълите Saints ‘n’ Sinners от Турция, олд скул траш и дет метълите Маss Cremation от Варна, русенските младежи „Егоист“ и Explicit, както и местните пънк легенди Scroletics.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам