Новини

Кеш Кредит подкрепи Green Rock Fest Ruse 2016

На 9 септември площад „Свобода“ в Русе бе разтърсен от рок събитието на сезона. Хедлайнерите на Осмото издание на Green Rock Fest Ruse 2016 – легендарните Б.Т.Р. и екс вокалистът на Judas Priest Тим Рипър Оуенс, излязоха на сцената и подкрепиха младежките рок групи.

Кеш Кредит е спонсор на Green Rock Fest Ruse 2016 – фестивалът, чиято идея е да даде шанс на групи в началото на кариерата им да покажат своята музика, да свирят на една сцена със световноизвестни звезди и да намерят приятели.

Сцената в град Русе се превърна в столица на рок музиката. Феновете на твърдата музика чуха на живо вечните хитове на неповторимите Judas Priest и Рони Джеймс Дио, както и най-новото от Б.Т.Р. На сцената излязоха и хеви метълите Saints ‘n’ Sinners от Турция, олд скул траш и дет метълите Маss Cremation от Варна, русенските младежи „Егоист“ и Explicit, както и местните пънк легенди Scroletics.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам