Новини

Кеш Кредит подкрепя младите надежди на турнира „Кюстендилско лято“

Кеш Кредит ще подкрепи младите надежди на българската художествена гимнастика. Водещата нефинансова банкова институция е един от основните спонсори на 36-ия Международен турнир по художествена гимнастика „Кюстендилско лято“, който ще се проведе в красивия югозападен град на 18 и 19 юни.

Турнирът е едно от най-престижните български спортни събития за художествена гимнастика. Тази година в него ще участват 230 гимнастички от 25 български клуба. Очакват се и таланти от Австрия, Бразилия, Босна и Херцеговина. Събитието обещава да е изпълнено с красота и много сложни съчетания, а входът му е свободен.

Това не е първата обществено значима инициатива, зад която Кеш Кредит застава. Само преди няколко месеца компанията подкрепи и Фондация „Подарете книга“, даряваща книги в различни домове за сираци.


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам