Новини

Кеш Кредит подкрепя младите надежди на турнира „Кюстендилско лято“

Кеш Кредит ще подкрепи младите надежди на българската художествена гимнастика. Водещата нефинансова банкова институция е един от основните спонсори на 36-ия Международен турнир по художествена гимнастика „Кюстендилско лято“, който ще се проведе в красивия югозападен град на 18 и 19 юни.

Турнирът е едно от най-престижните български спортни събития за художествена гимнастика. Тази година в него ще участват 230 гимнастички от 25 български клуба. Очакват се и таланти от Австрия, Бразилия, Босна и Херцеговина. Събитието обещава да е изпълнено с красота и много сложни съчетания, а входът му е свободен.

Това не е първата обществено значима инициатива, зад която Кеш Кредит застава. Само преди няколко месеца компанията подкрепи и Фондация „Подарете книга“, даряваща книги в различни домове за сираци.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам