Актуални новини и предложения

Кеш Кредит с индивидуален подход към клиентите си, засегнати от COVID-19

Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), в която членува и Кеш Кредит, взе единодушно решение за въвеждане на специални мерки и индивидуално отношение към клиентите, засегнати от COVID-19.

Един от основните принципи на Кеш Кредит винаги е бил отговорността към клиента и в тази връзка компанията, стартирайки още от днес, ще прилага индивидуален подход спрямо всеки свой клиент, доказано засегнат от COVID-19. Част от новите мерки ще включват пълно или частично отлагане на вноски, както и предоговаряне на срокове за погасяване на задълженията на клиенти, засегнати от пандемията - и по-конкретно: болен от COVID-19, останал без работа като последица от пандемията или в неплатен отпуск във връзка с извънредното положение.

Всяка молба от клиент ще се разглежда индивидуално.

Важно е да се отбележи, че мерките и отсрочките спрямо отпуснатите кредити ще важат само за периода на извънредното положение в страната. Те ще се прилагат на база на предоставяне на документ, удостоверяващ съществуването на основание за отлагане на вноски и ще бъдат достъпни за клиенти, които са изплащали редовно кредитите си до въвеждането на извънредното положение.

Kеш Кредит припомня, че спазването на добра кредитна история чрез навременни плащания е от изключителна важност за вашите бъдещи възможности за по-бързо и по-добро финансиране.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на безплатния ни номер 0800 200 88.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам