Актуални новини и предложения

Кеш Кредит с интерактивно обучение за своите служители

Екипът на Кеш Кредит стои в основата на успеха на компанията и е нашият най-важен актив. Затова постоянно инвестираме в развитието на знанията и уменията на нашите колеги и се стремим да имаме приятна и мотивираща среда за работа всеки ден.

 

Тази седмица, като част от дългосрочната програма за разгръщане потенциала на служителите „Кеш Кредит Академия“, проведохме интерактивно обучение на тема „Умения за успешно обслужване по телефона“. В него се включиха оператори от кол център „Продажби“, мениджъри на екипи, кредитни специалисти и старши кредитни специалисти.

 

Обучението покри ключови теми, свързани с ефективната комуникация по телефона, като знания и умения за успешни продажби, как да общуваме ползотворно и защо да слушаме активно, как да сме в помощ на клиента и как да комуникираме в трудни ситуации.

 

Акцент в обучението беше и темата за това как да работим „със сърце“ и с удоволствие. Откъде идва вътрешната мотивация на екипа, как да я разпалим и задържим е от ключово значение за всеки проект и казус, за всеки успешен служител и доволен клиент на Кеш Кредит.

Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам