Новини

Кеш Кредит с награда в Югоизточна Азия

Кеш Кредит с награда в Югоизточна Азия

Кеш Кредит е първата българска компания, която получи международно отличие от фин-тех индустрията на наградите за финансови и технологични иновации Triple A Digital. Призът за „Най-иновативен проект за анализ на данни“ я нареди сред гиганти като Citi Bank, DBS, Security Bank, HSBC, BDO, Standard Chartered.
Наградите Triple A Digital се присъждат на финансови институции и технологични компании в Азия и Тихоокеанския регион с постижения в иновациите и дигитализирането на финансовия сектор и услуги.

Екипът на Кеш Кредит бе награден за революционната си платформа и методология за кредитна оценка на база на big data анализ от алтернативни източници на данни като мобилни оператори, социални платформи и данни, събирани от смартфони. Благодарение на своите водещи технологии, разработени в България, и партньорството си с мобилни оператори, Кеш Кредит предлага изключително достъпни финансови услуги за всички – и по-специално за тези, които днес не се обслужват от банковия сегмент.

На Филипините компанията си партнира с най-големия телеком оператор – SMART Telecommunications – чрез неговите дъщерни дружества Voyager и FINTQ.

Кеш Кредит започна своята дейност в страната през 2016 година под бранда Pera Agad. Първата услуга, която предлага, е необезпечен кредит за индивидуални клиенти и микробизнеси. Той е дигитален, светкавичен и предназначен за преобладаващата част от населението, което не използва банкови услуги.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам