Новини

Кеш Кредит с награда в Югоизточна Азия

Кеш Кредит с награда в Югоизточна Азия

Кеш Кредит е първата българска компания, която получи международно отличие от фин-тех индустрията на наградите за финансови и технологични иновации Triple A Digital. Призът за „Най-иновативен проект за анализ на данни“ я нареди сред гиганти като Citi Bank, DBS, Security Bank, HSBC, BDO, Standard Chartered.
Наградите Triple A Digital се присъждат на финансови институции и технологични компании в Азия и Тихоокеанския регион с постижения в иновациите и дигитализирането на финансовия сектор и услуги.

Екипът на Кеш Кредит бе награден за революционната си платформа и методология за кредитна оценка на база на big data анализ от алтернативни източници на данни като мобилни оператори, социални платформи и данни, събирани от смартфони. Благодарение на своите водещи технологии, разработени в България, и партньорството си с мобилни оператори, Кеш Кредит предлага изключително достъпни финансови услуги за всички – и по-специално за тези, които днес не се обслужват от банковия сегмент.

На Филипините компанията си партнира с най-големия телеком оператор – SMART Telecommunications – чрез неговите дъщерни дружества Voyager и FINTQ.

Кеш Кредит започна своята дейност в страната през 2016 година под бранда Pera Agad. Първата услуга, която предлага, е необезпечен кредит за индивидуални клиенти и микробизнеси. Той е дигитален, светкавичен и предназначен за преобладаващата част от населението, което не използва банкови услуги.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам