Кеш Кредит с нов специален продукт за пенсионери

1 МАРТ 2021

По повод десетата ни годишнина споделихте с нас кои са причините да изберете Кеш Кредит, както и препоръки за развитието на компанията. Тази обратна връзка не само ни позволи по-добре да се запознаем с вашите желания, но и ни дари с безценен подарък – позитивната ви оценка.

Вслушахме се във всеки един съвет и бихме искали да върнем жеста, като ви представим първата от новите услуги и продукти , които сме подготвили!
Специалният продукт за пенсионера дава възможност за кредит от 100 до 500 лева със срок на погасяване на сумата от 2 до 12 месеца на  всички лица, регистрирани в НОИ като пенсионери. Продуктът включва достъпни, равни месечни вноски в кратки срокове на преференциални цени.
От 1.03.2021 г. до края на април тази профилирана оферта ще бъде предоставена на всеки наш такъв клиент в офисите ни в цялата страна. А един от всички кандидатствали пенсионери ще спечели и 43-инчов телевизор. Пожелахте повече профилирани продукти на по-добри цени и условия и ние сме на линия да сбъднем това желание!

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.