Актуални новини и предложения

Кеш Кредит с нов специален продукт за пенсионери

По повод десетата ни годишнина споделихте с нас кои са причините да изберете Кеш Кредит, както и препоръки за развитието на компанията. Тази обратна връзка не само ни позволи по-добре да се запознаем с вашите желания, но и ни дари с безценен подарък – позитивната ви оценка.

Вслушахме се във всеки един съвет и бихме искали да върнем жеста, като ви представим първата от новите услуги и продукти , които сме подготвили!

Специалният продукт за пенсионера дава възможност за кредит от 100 до 500 лева със срок на погасяване на сумата от 2 до 12 месеца на  всички лица, регистрирани в НОИ като пенсионери. Продуктът включва достъпни, равни месечни вноски в кратки срокове на преференциални цени.

От 1.03.2021 г. до края на април тази профилирана оферта ще бъде предоставена на всеки наш такъв клиент в офисите ни в цялата страна. А един от всички кандидатствали пенсионери ще спечели и 43-инчов телевизор. Пожелахте повече профилирани продукти на по-добри цени и условия и ние сме на линия да сбъднем това желание!

Общите условия можете да прочетете  тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам