Новини

Кеш Кредит с новооткрити офиси в София, Казанлък и Нова Загора

Това, което пропуснаха да споменат метеоролозите през август, беше възможността за нови парични потоци. С отварянето на новите офиси на Кеш Кредит из различните географски ширини климатът за увеличаване на доходите се промени с между 200 и 2000 лв.
Това са сумите, които Кеш Кредит предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти и в новите офиси на Кеш Кредит в София, Казанлък и Нова Загора. Одобрение на сумата, която сте заявили, ще получите за не повече от 6 минути, докато отпивате от ароматното кафе, с което ще ви почерпят служителите ни.
Вече можете да ни намерите в София и на адрес бул. Христо Ботев 76. Свържете се със служителите на телефон 0889 024 295. Офисът в центъра отвори врати и ви очаква от 18 август.
Казанлък също е сред локациите, на които се настани нов уютен офис на Кеш Кредит. Още от 25 август ви очакваме на ул. Искра 14, тел.: 0886 682 550.
Готови сме да ви посрещнем и в Нова Загора. Новооткритият офис на Кеш Кредит е отворен за посетители от 28 август на ул. Петко Енев 44, тел.: 0882 990 588.
В случай, че предпочитате да попълните формата ни за кандидатстване онлайн, направете го тук. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0800 200 88.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам