Кеш Кредит с отличие за успешен брандинг в сектора за потребителски кредити според Superbrands

21 ДЕКЕМВРИ 2021

Споделяме ти с голямо вълнение, че сме отличени с почетното признание Superbrands за успешна марка на българския пазар. Международната награда на Superbrands, която ние вече гордо притежаваме, символизира качество, надеждност и отличителност и се връчва на компании, които са едновременно отговорни и съвременни в принципите си. Компанията ни спечели отличието след експертната оценка от членовете за независимото и доброволно жури – Борд на Superbrands, както и проведеното национално проучване след потребителите у нас.

Знаете, че за нас е от изключително значение да ви предоставяме най-високо качество на услугите и най-добро ниво на обслужване. Стараем се да ви поднасяме кредити и услуги, които да отговарят на вашите нужди, за да сте сигурни, че правите най-правилния избор. Именно това ни мотивира да сме все по-добри, а отличието от Superbrands е доказателство за ангажираността ни с тази кауза и целта ни да бъдем лидер в индустрията.

Благодарим ви, че ни избрахте за ваш партньор и вярваме, че бъдещето ни е общо. Ще работим усилено и ще продължаваме да се развиваме все така стремглаво, за да ви покажем, че когато си поставяме високи цели, обичаме да ги изпълняваме и надминаваме. Вашата подкрепа значи много за нас и именно доверието, което ни гласувате, ни кара да вървим уверено напред по пътя на успеха.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?