Новини

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кои са най-бързите кредити в България? Този въпрос си зададе Izbiram.bg - сайт за сравнение на кредити и финансови анализи, които целят подпомагане на потребителите за финансови услуги.

През април и май Izbiram.bg направи проучване на пазара на бързи кредити, като оцени времето, за което компаниите дават решение за одобрение или отказ от кредит. Категоричният резултат е, че Кеш Кредит е най-бързата небанкова финансова институция в България.

Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на искането за кредит в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните компании, които са включени в проучването на Izbiram.bg, отговарят на точно определени условия: онлайн кандидатстване и одобрение не повече от 1 час, т.е. целият процес да се случи пред компютър и мобилно устройство. За да бъде обективно, за проучването се избират точно определен тип участници: възраст от 30 до 45 г., с добра кредитна история, нови клиенти за съответната компания и доходи над 1000 лв. нетно месечно.

Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. 

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Повече за самото проучване прочетете  в нашия блог.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам