Новини

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кои са най-бързите кредити в България? Този въпрос си зададе Izbiram.bg - сайт за сравнение на кредити и финансови анализи, които целят подпомагане на потребителите за финансови услуги.

През април и май Izbiram.bg направи проучване на пазара на бързи кредити, като оцени времето, за което компаниите дават решение за одобрение или отказ от кредит. Категоричният резултат е, че Кеш Кредит е най-бързата небанкова финансова институция в България.

Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на искането за кредит в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните компании, които са включени в проучването на Izbiram.bg, отговарят на точно определени условия: онлайн кандидатстване и одобрение не повече от 1 час, т.е. целият процес да се случи пред компютър и мобилно устройство. За да бъде обективно, за проучването се избират точно определен тип участници: възраст от 30 до 45 г., с добра кредитна история, нови клиенти за съответната компания и доходи над 1000 лв. нетно месечно.

Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. 

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Повече за самото проучване прочетете  в нашия блог.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам