Актуални новини и предложения

Keш Кредит с признание за най-добро клиентско обслужване

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити с най-добро клиентско обслужване. Това показват резултатите на независимо пазарно проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването се фокусира върху офис средата, клиентското  преживяване и наличието на реално внедрени стандарти на обслужване, като според резултатите Кеш Кредит е единствената компания в България, която поддържа отлични стандарти и в трите категории.

 

Благодарение на съвременната си визия, отличителния си брандинг и безупречното ниво на поддръжка на своите над 70 офиса в цялата страна, Кеш Кредит заслужено изпреварва всички свои конкуренти. Сред останалите предимства, заради които компанията е отличена с признанието, са високото ниво на професионализъм на служителите й, както и установения стандарт за предоставяне на пълна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

 

Екипът на Кеш Кредит работи усилено, за да продължава да предоставя най-добрите и ефективни услуги в областта на бързите кредити. Чрез установения си модел на работа и реално внедрените стандарти за отлично клиентско обслужване, компанията осигурява   максимално удобство и сигурност за всички свои клиенти.


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам