Актуални новини и предложения

Keш Кредит с признание за най-добро клиентско обслужване

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити с най-добро клиентско обслужване. Това показват резултатите на независимо пазарно проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването се фокусира върху офис средата, клиентското  преживяване и наличието на реално внедрени стандарти на обслужване, като според резултатите Кеш Кредит е единствената компания в България, която поддържа отлични стандарти и в трите категории.

 

Благодарение на съвременната си визия, отличителния си брандинг и безупречното ниво на поддръжка на своите над 70 офиса в цялата страна, Кеш Кредит заслужено изпреварва всички свои конкуренти. Сред останалите предимства, заради които компанията е отличена с признанието, са високото ниво на професионализъм на служителите й, както и установения стандарт за предоставяне на пълна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

 

Екипът на Кеш Кредит работи усилено, за да продължава да предоставя най-добрите и ефективни услуги в областта на бързите кредити. Чрез установения си модел на работа и реално внедрените стандарти за отлично клиентско обслужване, компанията осигурява   максимално удобство и сигурност за всички свои клиенти.


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

  • Назад към класната стая

    Само от 17 до 23 септември тагни в коментар под поста на нашата Facebook страница съученика, с който сте били заедно във всяка лудория и спечелете по 50 лв.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам