Новини

Кеш Кредит само за минута във всяка Lafka!

Най-новият партньор на Кеш Кредит в предоставянето на услуга „Бърз кредит“ е веригата за импулсни стоки Lafka.

Предлагането на експресни потребителски кредити в размер от 200 до 2000 лв. в още 800 обекта в цялата страна, улеснява ежедневието на клиентите и прави достъпът до услугата още по-удобен.

Докато си купувате кафе, цигари или вестник , можете да поискате и Кеш Кредит.


Процедурата е бърза и максимално улеснена.

Единственото първоначално условие е да носите лична карта в себе си. В рамките на 1 минута, с помощта на високотехнологични четци, информацията от личната карта е изпратена до базата данни на Cash Credit и получавате обаждане от оператор за уточняване на параметрите по кредита. Сумата от Кеш Картата можете да се теглите от всеки банкомат или да заплащате на ПОС терминал без никакви такси!

В Lafka, можете да заплащате и месечните си вноски. При вноска по кредит над 500 лв. получавате подарък - сума по своята Кеш Карта, за покупка на момента.

Виж най-близкия обект на Lafka ТУК

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам