Новини

Кеш Кредит на първото в България Експо „Моите пари“

Партнирайки си с финансовия портал MoitePari.bg, Кеш Кредит се включва в тридневна инициатива Експо „Моите пари“. Кампанията е насочена изцяло към потребителите на финансови услуги. Под мотото „Всичко за личните финанси“ - ще се опита да отговори на въпроси, свързани с кредитирането, инвестирането, спестяванията и други теми, които интересуват и засягат нуждите и потребностите на всеки модерен човек. Събитието е напълно безплатно и достъпно за всички желаещи! Елате на семинарите, които ще са ви от помощ да разберете всичко свързано с парите, ще ви научи да използвате знанията си, да ги накарате да работят за вас.

Финансите не са само за възрастни! Събитието е чудесен начин да разнообразите уикенда на децата си и да възбудите интереса им към света на парите. Организаторите са предвидили специални занимания за най-малките в събота и неделя! 

Екипът на Кеш Кредит ви кани да се запознаем лично в Sofia Ring Mall На 16, 17 и 18 юни, от 10:00 ч. до 19:00 ч. 

Ще ви разкажем за новите услуги, за чат бота във Viber или новия ни уебсайт. Всичко това, докато се записвате за нашата томбола с награди - 10 all inclusive уикенда за двама. Ако желаете, може на място да кандидатствате за кредит през нашия мобилен таблет. Решенито ще получите до 6 минути - нека ви докажем, че сме най-бързи в бранша. Ще се постараем да сме максимално полезни.

Заповядайте! Ще ви очакваме!

Новини
Още
  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

  • Пълна чанта за първия учебен денПромо

    Силен старт на учебната година с Кеш Кредит. Регистрирай се за нашата томбола и може да спечелиш раница с тетрадки или да си един от 100-те късметлии, които ще завъртят 100 спинъра за 15-ти септември!

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам