Кеш Кредит сред 20-те най-добри работодатели в България

9 ЮНИ 2021

Щастливи сме да споделим, че заехме престижното 14-то място в класацията Career Show Index за 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година.

Класацията, съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години, ни постави сред топ компаниите с установени традиции в грижа за служителите си.
Изключително горди сме с това признание, защото за нас хората са сърцето на компанията. Да заемем 14-то място сред топ 100-те най-добри работодатели в България, организации с дълга история и установени традиции в грижата за служителите си, е ясен показател за нас, че политиката ни за развитие на човешките ни ресурси върви в правилната посока.
За Кеш Кредит хората са най-важните, поради което компанията активно работи и инвестира в подобряване условията на труд и проекти за развитие.

Чрез усилията, които полагаме за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, се надяваме, че даваме и своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие.
Индексът на Career Show събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020, на база на които се съставя класацията.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.