Актуални новини и предложения

Кеш Кредит сред 20-те най-добри работодатели в България

Щастливи сме да споделим, че заехме престижното 14-то място в класацията Career Show Index за 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година.

 

Класацията, съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години, ни постави сред топ компаниите с установени традиции в грижа за служителите си.

 

Изключително горди сме с това признание, защото за нас хората са сърцето на компанията. Да заемем 14-то място сред топ 100-те най-добри работодатели в България, организации с дълга история и установени традиции в грижата за служителите си, е ясен показател за нас, че политиката ни за развитие на човешките ни ресурси върви в правилната посока.

 

За Кеш Кредит хората са най-важните, поради което компанията активно работи и инвестира в подобряване условията на труд и проекти за развитие.

 

Чрез усилията, които полагаме за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, се надяваме, че даваме и своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие.

 

Индексът на Career Show събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020, на база на които се съставя класацията.

 


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам