Актуални новини и предложения

Кеш Кредит стана член на Българската Финтек Асоциация

Кеш Кредит беше обявен за официален член на Българската Финтек Асоциация на 16 януари тази година по време на среща на Управителния съвет на организацията.

 

Основната мисия на Асоциацията е да създаде мрежа от финтех организации със сходни ценности и разбирания. По този начин тя цели да осигури платформа за комуникация, споделяне на знание и идеи между компании, институции, регулатори и партньори.

 

Сътрудничеството с Българската Финтек Асоциация е от изключително значение за непрекъснато развиващите се услуги на Кеш Кредит. Като компания, която обръща особено внимание на отношенията си както с партньори, така и с клиенти и служители, основната ни мисия е да продължаваме да градим стабилни връзки и да внедряваме последните финансови иновации в своите структури.  


Новини
Още
  • Първи звънец като по учебникПромо

    Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам