Новини

Кеш Кредит в Техномаркет

Съвсем скоро, от 15.08.2015 г., Кеш Кредит вече предлага услугите си и в Техномаркет. Можете на ни откриете в магазина на Техномаркет в часовете между 10:00 и 19:00 на адрес: гр.София, бул. Цариградско шосе 92.
Процесът по кандидатстване за кредит в Техномаркет е лесен. Не се различава от този, през който преминавате в офис на Кеш Кредит. Най-напред е необходимо да попълните искане за кредит. За не повече от 6 минути ще разберете дали сте одобрени за сумата. Можете да я вземете веднага, директно в офиса на Техномаркет. Вие избирате дали да бъде в брой, или да я преведем по Кеш Карта.
Важно е да знаете, че ако до 5 дни не успеете да доведете 2 две физически лица гаранти в офис на Кеш Кредит, ние ще осигурим дружество гарант, ще заплатим таксата вместо Вас и ще я разсрочим за времето на кредита.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам