Новини

Кеш Кредит в Техномаркет

Съвсем скоро, от 15.08.2015 г., Кеш Кредит вече предлага услугите си и в Техномаркет. Можете на ни откриете в магазина на Техномаркет в часовете между 10:00 и 19:00 на адрес: гр.София, бул. Цариградско шосе 92.
Процесът по кандидатстване за кредит в Техномаркет е лесен. Не се различава от този, през който преминавате в офис на Кеш Кредит. Най-напред е необходимо да попълните искане за кредит. За не повече от 6 минути ще разберете дали сте одобрени за сумата. Можете да я вземете веднага, директно в офиса на Техномаркет. Вие избирате дали да бъде в брой, или да я преведем по Кеш Карта.
Важно е да знаете, че ако до 5 дни не успеете да доведете 2 две физически лица гаранти в офис на Кеш Кредит, ние ще осигурим дружество гарант, ще заплатим таксата вместо Вас и ще я разсрочим за времето на кредита.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам