Новини

Кеш Кредит вече с офиси в Пещера и Димитровград

За да осигури удобство на клиентите си из различните краища на България, Кеш Кредит се старае непрекъснато да разширява офис базата си. Миналия месец на 17 юни отвори врати първият офис в Пещера. Вчера започна работа и първият офис на Кеш Кредит в Димитровград.
Това дава възможност на настоящите ни и бъдещи клиенти да се обърнат към любезните служители, за да получат необходимата им информация относно всичко, което ги интересува по отношение на услугите, предлагани от Кеш Кредит.
Офисите на Кеш Кредит в цялата страна можете да видите в секцията Контакт на сайта ни. За да се запознаете с точните адреси и телефон за връзка със съответния офис, е необходимо да попълните полетата от падащото меню с избор на офис на Кеш Кредит, Handy или Lafka. След това избирате населеното място, чийто адрес ви интересува.
Заповядайте – служителите ни ще се радват да ви помогнат!


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам