Новини

Кеш Кредит вече с офиси в Пещера и Димитровград

За да осигури удобство на клиентите си из различните краища на България, Кеш Кредит се старае непрекъснато да разширява офис базата си. Миналия месец на 17 юни отвори врати първият офис в Пещера. Вчера започна работа и първият офис на Кеш Кредит в Димитровград.
Това дава възможност на настоящите ни и бъдещи клиенти да се обърнат към любезните служители, за да получат необходимата им информация относно всичко, което ги интересува по отношение на услугите, предлагани от Кеш Кредит.
Офисите на Кеш Кредит в цялата страна можете да видите в секцията Контакт на сайта ни. За да се запознаете с точните адреси и телефон за връзка със съответния офис, е необходимо да попълните полетата от падащото меню с избор на офис на Кеш Кредит, Handy или Lafka. След това избирате населеното място, чийто адрес ви интересува.
Заповядайте – служителите ни ще се радват да ви помогнат!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам