Новини

Кеш Кредит зарадва децата от вокална група Шоколадче

Кеш Кредит зарадва децата от вокална група "Шоколадче"

Кеш Кредит поздравява жителите и гостите на град Лом по повод Празника на града – 17 септември, и пожелава на всички мъдрост, вяра, надежда и любов. Празникът в крайдунавския град ще бъде отбелязан с тържества. Специалната програма ще бъде открита от талантливите деца от вокална група „Шоколадче“.

Кеш Кредит дари парични средства и подаръци на талантливите малки „Шоколадчета“ от града. По случай първия учебен ден, на 15 септември децата от вокалната група ни помогнаха да пожелаем „На добър час“ на учениците в Лом и да раздадем брошури и ученически програми. Брандираните балони на Кеш Кредит внесоха допълнително настроение в празничния ден.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам