Новини

Кеш Кредит зарадва децата от вокална група Шоколадче

Кеш Кредит зарадва децата от вокална група "Шоколадче"

Кеш Кредит поздравява жителите и гостите на град Лом по повод Празника на града – 17 септември, и пожелава на всички мъдрост, вяра, надежда и любов. Празникът в крайдунавския град ще бъде отбелязан с тържества. Специалната програма ще бъде открита от талантливите деца от вокална група „Шоколадче“.

Кеш Кредит дари парични средства и подаръци на талантливите малки „Шоколадчета“ от града. По случай първия учебен ден, на 15 септември децата от вокалната група ни помогнаха да пожелаем „На добър час“ на учениците в Лом и да раздадем брошури и ученически програми. Брандираните балони на Кеш Кредит внесоха допълнително настроение в празничния ден.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам