Актуални новини и предложения

Kеш за „Черния петък“ и след него

Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината. 

 

Само от 16 до 30 ноември ВСЕКИ ЧЕТВЪРТИ, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, печели НАГРАДА в размер на 40 лв. Отдавна сте си харесали точно този телефон, лаптоп или чанта от мола? Сега имате възможност да се възползвате от  ексклузивните промоции на „Черния петък“ с допълнителни банкноти в джоба, благодарение на Кеш Кредит.

 

Шопингът в края на месеца вече не е мираж. Уверете се още СЕГА, като кандидатствате за услугите ни през бързите, лесни и удобни  чатботове на Кеш Кредит във Facebook и Viber.

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

  • КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!Промо

    Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам