Актуални новини и предложения

Kеш за „Черния петък“ и след него

Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината. 

 

Само от 16 до 30 ноември ВСЕКИ ЧЕТВЪРТИ, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, печели НАГРАДА в размер на 40 лв. Отдавна сте си харесали точно този телефон, лаптоп или чанта от мола? Сега имате възможност да се възползвате от  ексклузивните промоции на „Черния петък“ с допълнителни банкноти в джоба, благодарение на Кеш Кредит.

 

Шопингът в края на месеца вече не е мираж. Уверете се още СЕГА, като кандидатствате за услугите ни през бързите, лесни и удобни  чатботове на Кеш Кредит във Facebook и Viber.

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Рожденикът черпиПромо

    Време е да отпразнуваме 8-мия си рожден ден и както традицията повелява, рожденикът черпи!

  • Кеш Кредит организира благотворителен турнир

    Кеш Кредит организира турнир по детски футбол в Стара Загора, като само за ден екипът ни успя да събере над 2900 лв. Всички средства ще бъдат дарени на 10-годишния Денислав Койчев, който страда от детска церебрална парализа.

  • Кеш Кредит помъдрява, iPhone подарява!Промо

    Както знаете, Кеш Кредит винаги държи на думата си и затова продължава да раздава подаръци, както обеща още в началото на годината. Освен това, през февруари месец ставаме на 8 години, така че имаме още един повод да зарадваме любимите ни клиенти.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам