Новини

Кой спечели скутера от кампанията „Когато просто нямаш търпение“?

Не искаме да се разделяме с лятото, затова датите в календара ни са 32 август, 33 август, 34 август... Стоп! Някой иска вече да е септември, защото в последния ден на август – 31-ви, спечели голямата награда на лятната кампания на Кеш Кредит „Когато просто нямаш търпение“. Късметлията е ПЕТЪР КОСТАДИНОВ, който усвои кредит по време на кампанията ни и спечели модерен, бърз и готин скутер. Честито, Петър!

В лятната си кампания Кеш Кредит подари шест свежи колела и модерен скутер на своите клиенти, за да преминат на спортна вълна и да усетят удоволствието от движението.

Знаем, че е много хубаво да си късметлия. Знаем и, че есента е прекрасен сезон за разходка с колело или скутер. Радвайте й се!


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам