Новини

Кой спечели скутера от кампанията „Когато просто нямаш търпение“?

Не искаме да се разделяме с лятото, затова датите в календара ни са 32 август, 33 август, 34 август... Стоп! Някой иска вече да е септември, защото в последния ден на август – 31-ви, спечели голямата награда на лятната кампания на Кеш Кредит „Когато просто нямаш търпение“. Късметлията е ПЕТЪР КОСТАДИНОВ, който усвои кредит по време на кампанията ни и спечели модерен, бърз и готин скутер. Честито, Петър!

В лятната си кампания Кеш Кредит подари шест свежи колела и модерен скутер на своите клиенти, за да преминат на спортна вълна и да усетят удоволствието от движението.

Знаем, че е много хубаво да си късметлия. Знаем и, че есента е прекрасен сезон за разходка с колело или скутер. Радвайте й се!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам