Новини

Край на кампанията "Освежи своя дом"

Освен за море, лятото е и точният сезон за ремонтни дейности. Именно с това ще се заемем и ние, за да обновим жилището на късметлийката от играта на Кеш Кредит „Освежи своя дом“ Теодора Илиева Аргилашка от Пловдив.
Теодора сподели, че за нея отглеждането на цветя е изключително удоволствие, а наградата е още една стъпка към оформянето на мечтания дом.
Продължавайте да следите сайта и Facebook страницата на Keш Кредит, за да разберете всичко ново – очакват ви още супер игри с възможност за награда!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам