Актуални новини и предложения

Кулинарен гуру? Мисията възможна с Кеш Кредит!

Мечтаеш за магически помощник, който да те превърне в новия кулинарен гуру на компанията? Тази пролет мисията става възможна с Кеш Кредит.

 

За целта не е нужно да участваш в телевизионни формати, нито да владееш до съвършенство готварското изкуство. Необходимо е само да кандидатстваш и да усвоиш или рефинансираш някой от продуктите ни Кеш на ден (до 399 лв.) или Кредитна линия (до 4000 лв.) от 5 март до 30 април през чатботовете ни във Facebook или Viber. По този начин получаваш невероятната възможност да си сред късметлиите, които ще спечелят мултифункционален домашен помощник Мултикукър или Нутрибулет от Delimano, специално предоставен от нас.

 

Грабни малко допълнителен кеш и се възползвай от шанса да изненадаш всички с лесни и бързи кулинарни шедьоври. Звучи прекалено добре, за да е истина? С Кеш Кредит всичко е възможно.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Общите условия на кампанията може да видиш тук.


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам