Актуални новини и предложения

Лято на път? Кеш Кредит ще съдейства!

Всеки има нужда от почивка. За теб е спокойствието, че можеш да планираш своята с куп подаръци от Кеш Кредит.

 

От 1 юли до 31 август всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да му донесе специални награди. Двудневна почивка за двама, пълен резервоар с гориво или подарък цялата сума до 2000 лв.! Какво повече му трябва на човек? Сред другите ни страхотни изненади са възглавички за път, пътни чанти и куфари.

 

Планира ли вече така дългоочакваната почивка? Кеш Кредит винаги е на линия да съдейства за подготовката на мечтаната ваканция.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Общите условия на кампанията може да видиш тук.

 


Новини
Още
  • КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!Промо

    Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

  • Море или планина? Мечтаната почивка е възможна

    Слънце, пясък и море. Или зеленина и прохладен въздух в планината. Това лято 6 от вас ще получат мечтаната почивка, която са чакали толкова време. И най-хубавото е, че от нея ви делят точно 6 минути.

  • На гости на IT отдела на Кеш Кредит

    Представете си един работен ден със забавна мисия, изпълнена със загадки, които водят до мечтания завършек за всеки – мини празненство с множество лакомства и весели разговори с екипа. Така протече нашият ден на гости на IT отдела на Кеш Кредит.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам