Актуални новини и предложения

Лято на път? Кеш Кредит ще съдейства!

Всеки има нужда от почивка. За теб е спокойствието, че можеш да планираш своята с куп подаръци от Кеш Кредит.

 

От 1 юли до 31 август всеки, кандидатствал и усвоил кредит на място в офисите ни в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да му донесе специални награди. Двудневна почивка за двама, пълен резервоар с гориво или подарък цялата сума до 2000 лв.! Какво повече му трябва на човек? Сред другите ни страхотни изненади са възглавички за път, пътни чанти и куфари.

 

Планира ли вече така дългоочакваната почивка? Кеш Кредит винаги е на линия да съдейства за подготовката на мечтаната ваканция.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 

Общите условия на кампанията може да видиш тук.

 


Новини
Още
  • Първи звънец като по учебникПромо

    Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

  • КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!Промо

    Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам