Актуални новини и предложения

Лятото е за приятели! Доведи нови и спечели ПОДАРЪК от Кеш Кредит

След футболните емоции, които обзеха цял свят покрай Мондиала, дойде време да обърнем внимание на най-важното: приятелите.

 

Благодарение на най-новата кампания на Кеш Кредит „Лятото е за приятели“, доволните ни клиенти ще продължат да печелят награди от нас. Само от 15 юли до 31 август всеки, усвоил кредит и препоръчал нашите услуги на свой приятел или познат, получава с 10 лв. по-големи бонуси от традиционната ни програма „Доведи приятел“, както и още много подаръци и изненади.

 

Само сега можеш да доведеш при нас твой близък, който има нужда от пари, и да се възползваш от нови привилегии. Ако петима твои приятели грабнат моментален паричен превод от Кеш Кредит, печелиш 30 лв. бонус. За 5 или 10 твои близки – 40 лв. бонус, а за над 10 души – 60 лв. За всеки доведен приятел на приятел, станал наш клиент, пък автоматично получаваш допълнителни 5 лв.

 

Освен специалните ни летни предложения, с които клиентите ни могат да печелят дългосрочно, Кеш Кредит ще даде възможност на един късметлия, изтеглил кредит в периода от 15 юли до 31 август, да грабне дълъг уикенд за четирима. Сред останалите подаръци, с които ще зарадваме печелившите, са Playstation, 30 ракети за бадминтон, 60 комплекта карти и 6 комплекта билети за кино за четирима.

 

Доведи при нас свой приятел и му покажи, че мислиш за него. Наградата за твоята препоръка ще бъде допълнителен приход от нас или страхотна изненада, която да споделиш с компанията! Всеки твой познат, усвоил кредит, пък автоматично получава 50 бонус точки в лоялната програма на Кеш Кредит. Не е ли това една прекрасна двойна победа? Включи се в кампанията ни още сега, защото лятото е за приятели!

 

ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ

Общите условия на кампанията можеш да разгледаш тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам