Актуални новини и предложения

Лятото е за приятели! Доведи нови и спечели ПОДАРЪК от Кеш Кредит

След футболните емоции, които обзеха цял свят покрай Мондиала, дойде време да обърнем внимание на най-важното: приятелите.

 

Благодарение на най-новата кампания на Кеш Кредит „Лятото е за приятели“, доволните ни клиенти ще продължат да печелят награди от нас. Само от 15 юли до 31 август всеки, усвоил кредит и препоръчал нашите услуги на свой приятел или познат, получава с 10 лв. по-големи бонуси от традиционната ни програма „Доведи приятел“, както и още много подаръци и изненади.

 

Само сега можеш да доведеш при нас твой близък, който има нужда от пари, и да се възползваш от нови привилегии. Ако петима твои приятели грабнат моментален паричен превод от Кеш Кредит, печелиш 30 лв. бонус. За 5 или 10 твои близки – 40 лв. бонус, а за над 10 души – 60 лв. За всеки доведен приятел на приятел, станал наш клиент, пък автоматично получаваш допълнителни 5 лв.

 

Освен специалните ни летни предложения, с които клиентите ни могат да печелят дългосрочно, Кеш Кредит ще даде възможност на един късметлия, изтеглил кредит в периода от 15 юли до 31 август, да грабне дълъг уикенд за четирима. Сред останалите подаръци, с които ще зарадваме печелившите, са Playstation, 30 ракети за бадминтон, 60 комплекта карти и 6 комплекта билети за кино за четирима.

 

Доведи при нас свой приятел и му покажи, че мислиш за него. Наградата за твоята препоръка ще бъде допълнителен приход от нас или страхотна изненада, която да споделиш с компанията! Всеки твой познат, усвоил кредит, пък автоматично получава 50 бонус точки в лоялната програма на Кеш Кредит. Не е ли това една прекрасна двойна победа? Включи се в кампанията ни още сега, защото лятото е за приятели!

 

ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ

Общите условия на кампанията можеш да разгледаш тук.


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам