Актуални новини и предложения

На гости на IT отдела на Кеш Кредит

Представете си един работен ден със забавна мисия, изпълнена със загадки, които водят до мечтания завършек за всеки – мини празненство с множество лакомства и весели разговори с екипа. Така протече нашият ден на гости на IT отдела на Кеш Кредит.

Инициативата „На гости на...“ е част от нашата нова вътрешна кампания, с която целим да изградим един още по-сплотен екип от професионалисти, в който всеки от нас да се чувства като у дома си. В идните месеци ще проведем серия от събития, които ще бъдат организирани от различните отдели в Кеш Кредит. Активностите са част от мисията ни да предоставим възможно най-добрите условия за работа и развитие на екипа си – основата на нашия успех.

 

Както сме започнали, само си представяме какви хубави летни моменти ни очакват заедно!

 


Новини
Още
  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

  • КЕШ НА ДЕН вече до 600 лв.!Промо

    Само 6 минути те делят от 600 лв. И не, това не е мираж, а новата максимална сума, която можеш да грабнеш, като кандидатстваш за продукта ни КЕШ НА ДЕН.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам