Актуални новини и предложения

Наесен с пари

С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление?

Кеш Кредит отново се притича на помощ, за да тръгнеш наесен с достатъчно пари без излишни притеснения!

 

От 1 до 31 октомври всеки, кандидатствал и усвоил продуктите ни Кеш на ден (от 100 до 399 лв.) и Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) или рефинансирал кредита си през някой от онлайн каналите ни –  www.cashcredit.bg, Viber или Facebook Messenger, има уникалната възможност да спечели награда от най-новата ни кампания „Наесен с пари“. Всеки понеделник между 8 и 28 октомври ще теглим по трима късметлии, които ще грабнат по 100 лв., за да си набавят всичко необходимо за новия сезон. Изненадите не свършват дотук – в последната седмица от кампанията ни ще подарим и комплект зимни гуми за най-предвидливия шофьор. 

 

Рязката смяна на сезоните вече не ти се струва толкова плашеща, нали? Кеш Кредит ти дава възможност да се възползваш от помощта ни още СЕГА!

Кандидатствай

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Назад към класната стая

    Само от 17 до 23 септември тагни в коментар под поста на нашата Facebook страница съученика, с който сте били заедно във всяка лудория и спечелете по 50 лв.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам