Актуални новини и предложения

Наесен с пари

С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление?

Кеш Кредит отново се притича на помощ, за да тръгнеш наесен с достатъчно пари без излишни притеснения!

 

От 1 до 31 октомври всеки, кандидатствал и усвоил продуктите ни Кеш на ден (от 100 до 399 лв.) и Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) или рефинансирал кредита си през някой от онлайн каналите ни –  www.cashcredit.bg, Viber или Facebook Messenger, има уникалната възможност да спечели награда от най-новата ни кампания „Наесен с пари“. Всеки понеделник между 8 и 28 октомври ще теглим по трима късметлии, които ще грабнат по 100 лв., за да си набавят всичко необходимо за новия сезон. Изненадите не свършват дотук – в последната седмица от кампанията ни ще подарим и комплект зимни гуми за най-предвидливия шофьор. 

 

Рязката смяна на сезоните вече не ти се струва толкова плашеща, нали? Кеш Кредит ти дава възможност да се възползваш от помощта ни още СЕГА!

Кандидатствай

Общите условия на кампанията можеш да видиш тук.


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам