Актуални новини и предложения

Назад към класната стая

Кеш Кредит ти дава възможност да се върнеш назад към класната стая и да възстановиш всички щури спомени.

 

Ученическите години и най-добрите приятели от тези златни времена са, за да се помнят. Само от 17 до 23 септември тагни в коментар под поста на нашата Facebook страница съученика, с който сте били заедно във всяка лудория, другарчето по чин или най-близкия ти приятел от онези любими години. По този начин, и ти, и той имате уникалната възможност да спечелите по 50 лв., които може да получите на място в офис на Кеш Кредит.

 

На 25 септември ще бъдат изтеглени трима късметлии, коментирали поста, и техните най-добри приятели от ученическите години, за да се поглезят заедно с малко допълнителни средства. Кеш Кредит подарява, а ти внезапно се връщаш в реалността на най-безгрижните си години. Как ти звучи?

Общите условия на играта, можеш да видиш тук.


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам