Актуални новини и предложения

Назад към класната стая

Кеш Кредит ти дава възможност да се върнеш назад към класната стая и да възстановиш всички щури спомени.

 

Ученическите години и най-добрите приятели от тези златни времена са, за да се помнят. Само от 17 до 23 септември тагни в коментар под поста на нашата Facebook страница съученика, с който сте били заедно във всяка лудория, другарчето по чин или най-близкия ти приятел от онези любими години. По този начин, и ти, и той имате уникалната възможност да спечелите по 50 лв., които може да получите на място в офис на Кеш Кредит.

 

На 25 септември ще бъдат изтеглени трима късметлии, коментирали поста, и техните най-добри приятели от ученическите години, за да се поглезят заедно с малко допълнителни средства. Кеш Кредит подарява, а ти внезапно се връщаш в реалността на най-безгрижните си години. Как ти звучи?

Общите условия на играта, можеш да видиш тук.


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам