Новини

Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

Идват много празници, които тежат на бюджета. Сега можеш да си помогнеш сам, като вземеш участие в играта на Кеш Кредит. Вземи 13-та заплата, като всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит или лесно да се регистрираш тук. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“ и белобрадият старец, може да прочете желанието ти...
Всеки петък в от 13.11.2017 до 13.01.2018г. ще теглим по един късметлия. Всеки може да участва в томболата – не е задължително да си клиент на Кеш Кредит, за да се включиш. Пълните условия можете да прочетете тук.
Екипът на Кеш Кредит ти пожелава весели празници и много късмет!

Общите условия на кампанията може да разгледате от тук.

Новини
Още
  • Подари си здравословен начин на живот

    Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиентиПромо

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам