Не пропускай да ни посетиш на Народния събор в Пловдив!

03 ЮНИ 2022

Заповядай на 3, 4 и 5 юни на„7-ми Народен събор Пловдив“ и намери нашата шатра. Подготвили се много игри промоции и подаръци, за да ви създадем слънчеви емоции и добро настроение.

Струва си да ни посетиш! Ако го направиш, ще получиш специална ексклузивна отстъпка по кредитите ни от 10 %. И така цели 3 дни. А под логото на програмата ни „Само да е Българско“ - каним всеки, който иска да развие бизнеса си, да ни разкаже своята лична и неподправена история. Сред всички, усвоили кредит за бизнеса си в рамите на събора, ще изберем един ГОЛЯМ победител, който ще получи като подарък от нас желаната сума, но БЕЗ лихва, аз а останалите отстъпка от 10 %. Така ние от Кеш Кредит ще ви помогнем да превърнете бизнес идеите си от мечта в реалност.

Имаме и игра и за всички, които обичат да запечатват любимите моменти със снимки. Всеки, който се снима с някоя от нашите форми на събора и тагне Кеш Кредит в социалните мрежи Instagram  и Facebook, може да си спечели награда в края на всеки ден. А наградите са повече от летни- надуваем дюшек, ракети за бадминтон, а за любителите на качественото хапване- комплект за барбекю.

А на място на събора може да участвате в теглене на един от три страхотни куфара за да сте готови за лятната си почивка. (Прочети повече за условията на игрите тук)

Нямаме търпение да се запознаем с всички вас. Очакваме ви с нетърпение и много награди и усмивки.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.