Новини

Нетърпелив ли си за новите награди на Кеш Кредит – виж как да ги спечелиш!

Знаем, че просто нямаш търпение за всичко хубаво това лято!

Нямаш търпение да дойде любимата ти част от деня, посветена само на теб и на мечтаните ти занимания, да се забавляваш, да усетиш лъчите на яркото слънце и да кажеш ДА! на позитивните емоции.

Кеш Кредит пък няма търпение да те изненада с новата си лятна игра. Този път обаче компанията те предизвиква да преминеш на спортна вълна и ти дава шанса да усетиш удоволствието от движението, карайки супер свежо колело или модерен скутер.

Вземи Кеш кредит от 18 юли до 31 август и ще участваш в томболата за тези страхотни летни награди! Избери точната сума, от която имаш нужда: КЕШ НА ДЕН – бързи пари до заплата (от 50 до 399 лв.), или Кеш Кредит (от 200 до 2000 лв.). Можеш да кандидатстваш за заема в най-близкия офис на Кеш Кредит, чрез sms или онлайн.

Всяка седмица по време на кампанията ще бъде теглен по един късметлия, който ще си спечели чисто ново колело, готово за незабравими приключения. В края на кампанията един от участвалите ще спечели и голямата награда – бърз и модерен скутер.

Готов ли си да покажеш, че си най-добрият? Летните награди на Кеш Кредит те очакват. Ще ги спечелиш ли?

Пълните условия на кампанията можете да прочетете ТУК.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам