Ние опознахме вашите кредитни навици, а вие елате да опознаете нашите кредитни продукти!

02 ФЕВРУАРИ 2022

Чели сте цифри свързани с мониторинга на пазара на кредитите. Случвало ли ви се е да видите резултат и да се чудите „от къде се взе това“. Ние  от Кеш Кредит не разчитаме само на цифрите на големите агенции, за нас е важно и твоето лично мнение. Попитахме реално ти как възприемаш кредитите. Попитахме те как избираш компанията и продуктите си .

Оказва се, че в България потребителите на кредити са с висока финансова култура – планират разходите си, опитват се да спестяват, боравят свободно - теоретично и практически с термини, като рефинанс, предоговаряне, реструктуриране, обединяване. В трудни ситуации потребителите на кредити се обръщат първо към спестяванията си или към познат кредитор. При избиране на сума за теглене на кредит, потребителите не разчитат на допълнителна такава, което говори за висока отговорност освен към кредитора, но и към личните финанси на всеки един от кредитополучателите.

За нас от Кеш Кредит не е изненада, затова го залагаме и в корпоративната си политика, че клиентите не обичат да се асоциират с непорочни практики и всички единодушно харесвате иновативни компании, които се развиват технологично.

Благодарим на всички, споделили мнението си с нас, така ние растем задно с вас. Както обещахме подарихме на един от всички попълнили анкета подарък в размер на 500 лева. Това беше М. Сачкова от град София.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?