Актуални новини и предложения

Нова възможност за моментални парични преводи

Кеш Кредит вече предоставя възможност за моментални парични трансфери на суми до 2000 лв. от човек до човек. Услугата е достъпна за всеки, като парите се нареждат в офис на Кеш Кредит и се получават веднага в брой в който и да е друг офис на компанията в цялата страна.

 

Цената на моменталния паричен превод се поема от изпращача и е 1 лв. плюс 1% от преведената сума. Услугата не само се предлага на изключително конкурентна цена, но и се изпълнява чрез максимално улеснена и сигурна процедура – преводът и получаването на парите се извършват само с лична карта. Кеш Кредит уведомява подателя автоматично след трансфера. Освен това, не е необходимо подателят да посочва до кой от офисите на компанията изпраща сумата, тъй като получателят може да избере най-удобния за себе си офис, от който да вземе парите.

 

„Кеш Кредит е първата компания за бързи кредити, която предлага услуга за парични трансфери. Новата ни услуга цели да улесни максимално клиента, като му предоставя уникалната възможност да изпрати или да получи пари от която и да е точка в страната, в която имаме офиси, чрез сигурен и бърз процес без аналог в страната“, сподели Антон Карагьозов, изпълнителен директор на Кеш Кредит.

Виж повече за услугата


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам