Актуални новини и предложения

Новата учебна година – възможна с Кеш Кредит

Всяка година подготовката за първия учебен ден предизвиква голямо вълнение! Кое дете в началните класове не обича да го заведат в магазина и да избира тетрадки, несесери, бои, цветни моливи, може би и нова раница за започващата учебна година, а да не забравяме и, че трябва да са в тренда с нови дрешки. За някои ще има нужда от удобно бюро, компютър, камера, стабилна интернет връзка – при несигурността как ще протече учебната година, трябва да са подготвени за всички варианти.

За децата този период е голяма забава, но за вас, родителите, понякога това е време на стрес и притеснения. След скъпите летни почивки и забавления, които лятото ни предизвиква да изживеем, често до септември портфейлът е по-лек, а разходите сякаш се увеличават. Новото ни предложение за финансиране „Решения за новата учебна година“ е кредит на специални условия за родители на ученици, за да можете да закупите така нужните пособия за новата учебна година без грижи.

Ако кандидатствате за кредит по време на кампанията, автоматично имате и шанса да спечелите лаптоп, безжични Bluetooth слушалки с кристален звук или голямата награда – така желаната от всяко малко и голямо дете – игрова конзола от серия 5! Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, а междувременно има и други куп малки изненади, които може да спечелите за вашите малчугани – тетрадки, ученически програми, весели етикети и други цветни пособия, с които да запълните раницата на вашия малчуган.

Инвестирайте в бъдещето на децата и вашето спокойствие сега с Кеш Кредит!

Запознайте се с кампанията „Семеен Кредит“, част от която е „Решения за новата учебна година“, тук.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам