Още двама късметлии в кампанията „13-а заплата“

17 ЯНУАРИ 2018

В духа на вече отминалите коледни празници, всички участници в томболата „13-а заплата“ отговориха на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“. Освен че раздаде 9 тринайсти заплати, Кеш Кредит реши да изпълни желанията на двама от участниците!

Изтеглените късметлии са Янко Станчев от София и Янка Драганова от Свиленград. Оказва се, че Янко е креативна личност и по професия се занимава с изкуство. Той си пожела платна и бои за рисуване. По този повод Кеш Кредит му подарява ваучер за магазин за висококачествени художествени материали.

Янка Драганова е попълнила своя билет за участие в „13-а заплата“ при пътуване до Хасково, въпреки че е от Свиленград. За Янка красотата означава много, а красивият човек трябва да е такъв както отвътре, така и отвън. Янка споделя, че семейството, дребните подаръци или лични покупки са това, което правят една млада жена щастлива. Затова за празниците си пожелава уголемяване на устните, а Кеш Кредит сбъдва желанието й.

Подаръците идват и като подарък за рождените дни на двамата печеливши – Янка е родена през януари, а Янко е рожденик през февруари.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.