Осигури си „Топла зима“ с Кеш Кредит

19 ЯНУАРИ 2018

Голям Сечко води със себе си и големи сметки за ток и парно. Кеш Кредит ще помогне отрицателните температури да не се отразят на бюджета ти! А с една почивка в Испания ще ти създадем спомени, които да топлят чак до другата зима!
Започва традиционната ни кампания „Топла зима“, защото традициите са такива, защото си струват! Всяка седмица до 28.02.2018г. ще осигурим топлина на един късметлия, като платим сметката му за отопление! А голямата награда в края на кампанията ще е All inclusive почивка за двама в Costa del Sol в слънчева Испания със самолет, през лятото , защото „Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август".
Кампанията стартира на 15.01.2018 г. и приключва на 28.02.2018 г. За да участваш в нея, е нужна единствено покупка на някой от продуктите на Кеш Кредит – Кредитна линия от 200 до 2000 лв. или Кеш на ден от 100 до 399 лв. Всеки клиент, усвоил кредит в периода на кампанията, независимо от канала, по който е направил това, автоматично получава право на участие в кампанията. Победителите ще бъдат теглени всеки понеделник. Наградата ще бъде изплатена до 600 лв. срещу сметка за отопление.
7 награди за 8 късметлии в една „Топла зима“ с Кеш Кредит. Побързай, направи си подарък сега! Вземи участие в играта, не намаляй парното!

включи се и ти

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.